Werkwijze & mogelijkheden

Werkwijze

Ze omschrijft het zelf als het oergevoel van een kunstenaar die bezig is met een kunstwerk. Marjolein gaat volledig op in haar werk als edelsmid. Ze kan zich helemaal afsluiten en is pas klaar als ze haar doel heeft bereikt. De combinatie van kunst en ambacht spreekt Marjolein geweldig aan. Ze legt veel gevoel in haar werk. Creativiteit is daarbij hét sleutelwoord.

Bij het ontwerpen vormt de natuur een belangrijke inspiratiebron. Bloemen, planten, dieren, golfbewegingen, gestroomlijnde figuren en sierlijke vormen. Daar kan ze haar fantasie in kwijt. Eigen inbreng is een voorwaarde, al zijn de wensen van de klant beslist maatgevend. “Ik luister heel goed naar wat mensen willen. Samen komen we tot iets moois.” Opdrachtgevers genieten veel inspraak bij het creatieve proces. “Een optimaal samenspel biedt het beste resultaat”, vindt Marjolein. Het proces leidt tot unieke exemplaren met een grote gevoelswaarde.

Atelier Marjolein
Atelier Marjolein

Aanpak

Een sieraad laten maken is voor veel mensen geen alledaagse bezigheid. Daarom neemt Marjolein uitgebreid de tijd voor u. “Een gedegen voortraject is erg belangrijk”, stelt Marjolein. “Dan wordt duidelijk wat de klant precies wil. Dat is ook een gevoelskwestie.” Allereerst wordt u uitgenodigd voor een gesprek. In een ontspannen onderhoud kunt u uw wensen en ideeën kenbaar maken. Natuurlijk geeft Marjolein met haar jarenlange ervaring graag advies. Aan de hand van het gesprek worden een aantal schetsen gemaakt. Daarna maakt u een keuze. Op basis van de schets en eventueel een proefmodel wordt het uiteindelijke sieraad vervaardigd.

Mogelijkheden

Bij Atelier Marjolein zijn de mogelijkheden grenzeloos. U kunt terecht voor alle vormen en creaties in iedere prijsklasse. Het is net wat u wilt. U kunt terecht voor: armbanden, bedrijfs- en relatiegeschenken, broches, dasspelden en –klemmen, colliers, manchetknopen, oorbellen, reversspelden, trouwringen en ringen. Sommige sieraden op deze website zijn te koop.
Atelier Marjolein

Unieke sieraden

Exclusief ontwerp van sieraden

Met liefde gemaakt

Sieraden gemaakt met passie

Paardenhaar sieraden

Prachtig en hoge kwaliteit

Reparatie en herstel

Repareer jouw sieraden

Uitstekend
4,9
Gebaseerd op 9+ recensies van
Jaukje Steenbeek

Super mooi sieraad met paardenhaar laten maken! Marjolijn neemt de tijd voor je. Luistert naar je wensen en maakt iets unieks van.

Mathilde Verburg

Ontzettend lieve vrouw met hart voor haar zaak. Hele fijne persoonlijke communicatie! Marjolein luistert echt naar je wensen en neemt de tijd voor je! Ik zou iedereen aanraden om bij haar je sieraad te komen of persoonlijk te laten maken. Heel erg tevreden! Topvrouw! Bedankt Marjolein!

Lisette Kerkhof

Ik was heel laat met het bestellen van een cadeautje voor mijn dochters verjaardag. Marjolein snapte dat en heeft binnen een week een persoonlijk hangertje gemaakt en opgestuurd! Precies op tijd binnen, heel erg blij mee! Duizendmaal dank voor het mooie hangertje. X